Σχετικά με εμάς

H εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον κ. Μαρτάκη Νότη και κ. Κουκουλάκη Μάκη, έπειτα από σύμπραξη της εταιρίας συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP και του ομίλου PHILIAN GROUP . Η ιστορία των δυο εταιρειών ξεκινάει από το 1985.

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις και να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών  που περιλαμβάνει μάρκετινγκ, πωλήσεις,  δημόσιες σχέσεις,  προβολή,  branding campaign, social media, Engineering and F&B services ακόμα και μακροχρόνιες μισθώσεις, κρατήσεις, τεχνική υποστήριξη και γενικά ότι έχει ανάγκη μια μικρομεσαία κυρίως επιχείρηση για να αυξήσει την κερδοφορία και την αναγνωρισιμότητα της.

Η μοναδικότητα και το συγκριτικό πλεονέκτημα μας έγκειται στην πολύχρονη εμπειρία των ιδρυτών μας στη διαχείριση ξενοδοχείων αλλά και τουριστικών προορισμών που χάρη και στις  διεθνείς διασυνδέσεις με την παγκόσμια αγορά δημιούργησαν έναν ιδανικό συνδυασμό που για πρώτη φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα.

Διαθέτουμε γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διευκολύνοντας έτσι την άμεση επικοινωνία και επαφή με τους πελάτες μας.

Μαρτάκης Νότης
President of MTC GROUP, President & Co – Founder of ADMIN

Ο Μαρτάκης Νότης ,πρόεδρος του ομίλου εταιριών MTC GROUP, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1952. Σπούδασε Οικονομικά (Bachelor of Arts), Βιομηχανικές Σχέσεις (Diploma) και Κοινωνική Φιλοσοφία (Diploma) στο Sussex College of Technology του Λονδίνου, Μάνατζμεντ (Associated) στο Maryland University (ΗΠΑ) και Δημόσιες Σχέσεις στην Αθήνα.

Είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και εταιρικό μέλος της Ενώσεως Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Επιπλέον, έχει υπηρετήσει στον ΕΟΤ ως υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, ήταν τουριστικός συντάκτης αναγνωρισμέμων εφημερίδων,καθηγητής Δημοσίων Σχέσεων στο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή συνέδρια και δικαίως έχει αποσπάσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις καθόλη την καριέρα του.

Kουκουλάκης Μάκης
President of PHILIAN GROUP,CEO & Co – Founder of ADMIN

O Kουκουλάκης Μάκης γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 2002 από το Whitefish Township Highschool του Michigan, Η.Π.Α. και από το American College of Thessaloniki το 2008 με δύο πτυχεία ένα στο hospitality management και ένα στο marketing.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, είναι μέλος της επιτροπής στο Μ.Β.Α. τουριστικών του κολλεγίου Ανατόλια, βραβευμένος από την UNESCO για την συνεισφορά του στον Τουρισμό.

Το 2016 προτάθηκε για “ Manager of the Year” από το World Business Assembly.
To 2017 τιμήθηκε με το βραβείο του «Γε -Νέου- Επιχειρείν» στο Money Show της Θεσσαλονίκης.

ΡΩΤΗΣΤΕ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

© Copyright 2017 Admin Hospitality